Puur Smaak webshop: Leonidas, chocolade, thee, koffie en cadeau ideeën!

 

Koffie fair trade alkmaar thee

Pure Koffie

verse thee alkmaar puur smaak

Verse Thee

chocolade bonbons leonidas cadeau idee alkmaar

Fair Trade

Leonidas chocolade bonbons alkmaar puur smaak

Leonidas BonbonsVers gebrande koffie

Onze koffie wordt nog gebrand in een ambachtelijke kleine branderij en is altijd vers! Alle koffiesoorten worden geleverd in zakken van 250 gram of 1 kilo. Op uw verzoek malen we uw koffie gratis zoals jij het wilt. Bij je bestelling vind je een beschrijving van de betreffende eigenschappen en herkomst van de koffie. Bij grotere afnames maken we een prijs op maat. Wij wensen je een heerlijk kopje koffie!

 Koffie bestellen

 


Koffie en thee in alkmaar bij puur smaakThee en leonidas chocolade in alkmaar

Ambachtelijke verse thee

Wij leveren verse theesoorten uit de hele wereld, zowel los als verpakt (meestal per 100 gram). Onze losse verse thee bevatten geen kleur- en/of smaakstoffen. Puur natuurlijk.

Bij ons vind je zwarte en groene thee, Rooibosthee en Kruidenthee, en uiteraard ook allerlei soorten filters en filterzakjes. Ook kan je terecht verpakte thee van goede merken als Twinnings, Mr. Jones & Dilmah. Bestelt u een cadeau? Geen probleem! Vermeld dit bij bijzonderheden van uw bestelling.

Thee bestellen


Leonidas Bonbons

De befaamde luxe bonbons uit Brussel zijn ook te vinden bij Puur Smaak. Leonidas bonbons zijn van uitmuntende kwaliteit chocolade en altijd vers. Je bestelling wordt feestelijk verpakt met desgewenst een kaartje en jouw eigen selectie bonbons.

Bonbons bestellen


leonidas Bonbons brussel alkmaar bestellen luxe puur smaak cadeau idee


Cadeau idee relatiegeschenken thee boeketten chocolade leonidas alkmaar 

Cadeaupakketten en boeketten

Onze specialiteit is het maken van prachtige en persoonlijke cadeaupakketten voor elke gelegenheid. Je kunt precies aangeven welke thee je erin wilt. Natuurlijk kun je ook een kaartje toevoegen. De pakketten worden gevuld met producten uit onze winkel.

Cadeaupakket bestellen


Mediterraanse luxe: proef zee en zon

We zijn altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die ambachtelijke producten maken. Luxe en bijzondere ingrediënten voor écht lekkere gerechten. Bij ons vind je wat niet in de supermarkt ligt en alles is van uitzonderlijke kwaliteit.

Bij veel producten leveren wij gratis een gerecht mee. Op verzoek maken we van jouw bestellen een prachtig cadeaupakket.

Mediterrane producten bestellen


alkmaar cadeau idee luxe puur smaak


adminHome